News

Det "multikulturelle" skaper konflikter i Paris

Tusenvis av kinesere eller folk med kinesisk avstamming demonstrerte  denne søndag 20. juni 2010 i bydelen Belleville i Paris. En bydel som har endret seg betydelig de siste ti årene på grunn av tilstrømningen av kinesere. De hevder å være målet for gjentatt vold og ba myndighetene om å sikre “trygghet for alle”.  Det er det største arrangementet noensinne avholdt i dette kinesiske samfunnet i Frankrike.

“Stopp volden, vi ønsker å leve i sikkerhet!” ropte kineserne med sinte ord.  Deres budskap kunne leses på deres t-skjorter, caps og bannere; “lei av aggresjon” og “respekt for alle.” For første gang gikk kineserne, som er kjent for sin tilbakeholdenhet, av sine hengsler.

“Det er for mange mennesker som blir angrepet av arabere. De rapper vesker fra folk på gatene og knuser vindusruter i butikkene våre. Vi føler oss ikke  trygge”, sier en ung demonstrant i den øredøvende lyden av gongonger og trommer.

For Philip Costa, den franske presidenten i den Fransk-Kinesiske vennskapsforeningen, har politikerne vist sin udugelighet i møte med det multikulturelle samfunnet. “Mange mennesker har sluttet å komme til Belleville fordi de er redde for å bli angrepet.  Vi vil ikke lenger ha kjeltringene i Belleville! ”

video

http://rutube.ru/tracks/3345046.html?v=dcb3ee2e623b7aeb0d812ff9591b4ecf

2 Comments

  • Hei Skaperen.
   Har du lest hva Ibn Khaldoun (vitenskapens far) sa om araber?
   “Et land erobret av araberne er snart ruinert”. Blant Marokkaner, er han en helt!*

   * I Marokko er Ibn Khaldoun og og den stakkars Tarik Ibn Ziad deres historiske symboler.

Leave a Comment