News

Video : Den egyptiske konflikten har flyttet seg til Europa

ima

Den egyptiske konflikten har flyttet seg til Europa. Her ser vi pro Morsi muslimer angriper  forfatteren Al Aswany ved Institutt for den arabiske verden. Frankrike som  er byggmesteren av det instituttet og av den mystiske  arabiske verden og  også den virkelige  arkitekten av  den påståtte islamsk sivilisasjon, høster det den har sådd

2 Comments

  • Takk for klippet! Jeg mener det: Revolusjon mini – storm i vannglass. Det hjelper liksom ikke så mye å spontanprotestere i en liten forelesningshall. Media har jo sluttet å skrive så mye om Egypt nå, men det er sikkert mye som foregår som oss vestlig seere ikke får meg oss.

    Men hvorfor skal Morsi-tilhengere ha interesse av å angripe en intellektuell som Al Aswany? Var ikke han ganske aktiv i revolusjonens første fase? har du noen formening om det?

    • Selv om i begynnelsen av den egyptiske revolusjonen, hadde forfatteren applauderte med begge hender valget av Morsi til president embete, ble han rask en kritikker av den autoritære presidenten. Aswany er en litterær berømmelse og en engasjert i politisk ,for frihet, demokrati og menneskerettigheter, alt det islamister avviser med skrekk.

Leave a Comment