News

En ' halal ' online sexshop

Den første online sexshop som tilbyr Internet brukerne produkter merkede ” halal ” , det vil si i samsvar med islam , ble  nylig åpnet i Tyrkia .

silky kiss-228x228

Med en veldig enkel presentasjon , tilbyr nettstedet helalsexshop.com fra hjemmesiden sin en menns del  og kvinners del  under , identifisert med profilen til en tilslørt kvinne , klart adskilt , hver med sine spesifikke produkter .

I motsetning til tradisjonelle sex butikker , selger  den ingen leker eller tilbehør, eller enda mindre tankevekkende bilder eller videoer , men bare kondomer , kremer, geleer og massasjeoljer .

Ifølge utviklerne , er dette nettstedet ment å bekjempe mot stigma assosiert med islam , som anses  i følge dem som ” motstander av seksuelitet. ”

“Islam oppfordrer til sex under visse omstendigheter ” , forsikrer  de på nettstedet, og presisere at “bruk av hvert produkt for salg er i samsvar med islam . ”

Utseendet til denne nye unikt nettsted i Tyrkia har tiltrukket seg oppmerksomheten til sosiale nettverk og pressen i landet , offisielt er 99 % muslimer .

http://www.lefigaro

Leave a Comment