News

Frankrike, Algerie, Mali, Al Qaida, Mujo, koalisjon anti-berber.

I dag er pressen styrt av etterretningstjeneste agenter. Skribentene er ikke  journalister. Målet er  å manipulere informasjon og spre propaganda.
Dette er ikke den verden vi en gang kjente.
Ikke tro på dem lengre. Internett er det største nyhetsbyrået i verden. Du vil  få informasjon direkte fra kilden.

AFP,er et instrument og stemmen til utenrikspolitikken av den franske regjeringen. Den er verken nøytral eller uavhengig og enda mindre objektiv i behandling av informasjon den publiserer

AFP,er et instrument og stemmen til utenrikspolitikken av den franske regjeringen. Den er verken nøytral eller uavhengig og enda mindre objektiv i behandling av informasjon den publiserer

Det er en global strategi som omfatter imazighene (berberne) generelt som anti – Azawad koalisjonen er dannet for. Statene som tilhører den arabisk- islamske ideologi i Nord-Afrika og den franske staten som konstruerte dem, er forskrekket av å se fødselen til en Amazigh stat  bli anerkjent – selv i enden av Tinere-ørkenen. Fordi de er fullt klar over at fødselen av en Amazigh stat sannsynligvis vil modiggjøre alle imazighene (berberne), som vil mobilisere seg for frigjøringen av sine respektive land, og dermed vil føre til at hele Nord -Afrika vil gjenfinne sin identitet og historie .
Siden januar 2012, har Azawad vært gjenstand for alle komplotter og angrep fra de ulike statene som har en interesse i dette landet og de ulike interessegrupper ( islamister , narkotikasmuglere , etc..) som er tilknyttet statene, om de ikke bare er deres kreasjoner .
Drapet på to RFI  journalister i  Kidal ble etterfulgt av et ramaskrik av alle anti – Tuareg og anti – MNLA krefter. Media-“eksperter ” politisk ledelse ble mobilisert for å peke fingeren , i strid med all etikk og ingen håndfaste bevis, mot MNLA og Tuaregene  anklaget dem for å være ansvarlig for de grufulle mordene. Målet er å diskreditere MNLA og bildet av tuareger som er milevis fjerne fra slik praksis.
Vi ønsker å gi ord  til en av de få stemmene,  Lagha Chegrouche , som ikke godkjenner disse harde angrepene mot  MNLA og tuareger, for å  forklare problemene og årsakene til en slik holdning, som for å si det mildt er svært rasistisk .

Tamazgha.FR

2 Comments

Leave a Comment